Ενημέρωση >>ΟΕΦΕ στον Τύπο
11/09/2024
Μήνυμα Προέδρου Ο.Ε.Φ.Ε. Γιάννη Βαφειαδάκη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία, πρόοδο, ελπίδα, αισιοδοξία και όνειρα!

Μήνυμα  Προέδρου Ο.Ε.Φ.Ε. Γιάννη Βαφειαδάκη με αφορμή την έναρξη της νέας χολικής χρονιάς

 

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους.

Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει να προχωρήσει όσο το δυνατόν ομαλά, χωρίς να την δυσκολέψουν απρόοπτα γεγονότα σαν αυτά που έχουμε βιώσει όλα τα τελευταία χρόνια με τον κορονοϊό, την  ενεργειακή κρίση,  τις φυσικές καταστροφές και το κύμα ακρίβειας στο ράφι, στην ενέργεια, στα ενοίκια, που δεν υποχωρεί και δυσκολεύει όλο και περισσότερο τους πολίτες.

Θέλω να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας με ευθύνη, με σεβασμό στις οικονομικές θυσίες των γονέων για να στηρίξουν τα παιδιά τους, με συνεχή προσπάθεια να βελτιώνονται οι συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Γι’ αυτό σας καλώ να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την μόρφωση των παιδιών μας. Η μόρφωση των παιδιών μας αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση για την χώρα. Αυτό πρέπει να μας ενώνει όλους.

Καλώ επίσης όλους τους μαθητές σε μια συστηματική και επίπονη προσπάθεια για να λάβουν  όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τους είναι απαραίτητες, που θα τους επιτρέψουν να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος. Όλοι εμείς θα είμαστε στο πλάι σας ώστε να προχωράει απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία και να λαμβάνετε τα εφόδια που είναι αναγκαία.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία, πρόοδο, ελπίδα, αισιοδοξία και όνειρα!

 
 
Γιάννης Βαφειαδάκης

Πρόεδρος ΔΣ ΟΕΦΕ